Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

CINA METAL 2020 DI SHANGHAI

Ti saprak 18 dugi ka 20 Agustus, The 18th China International Foundry Expo diayakeun di kota anu indah di Shanghai. Kalayan CEO Yuqiang Song sareng usaha anu teu kendat tina 12 manajer penjualan élit ti Fengerda Group, pameran éta mangrupikeun kasuksésan anu hébat.

Metal China diadegkeun dina 1987, pameran éta parantos janten salah sahiji paméran industri pengecoran terkenal di dunya saatos langkung ti 30 taun pamekaran. Éta mangrupikeun hiji-hijina paméran industri pengecoran anu diayakeun ku pakaitna industri nasional di Cina, sareng parantos nampi réspon anu positip sareng dukungan anu kuat ti perusahaan pengecoran utama sareng pemasok hulu sareng hilir. Pameran ngaliput luas total langkung ti 100,000 méter pasagi, kalebet langkung ti 30.000 méter pasagi casting casting non-ferrous sareng casting khusus. Langkung ti 1.300 paméran anu kawéntar ti langkung ti 30 nagara sareng daérah bakal disambut. Kalayan mérek kelas luhur, palayanan kelas munggaran sareng kaunggulan anu sanés, pameran bakal narik langkung ti 100.000 pangunjung profesional ti langkung ti 80 nagara sareng daérah di sakumna dunya pikeun mésér sareng negosiasi

Metal China mangrupikeun paméran industri pengecoran pangageungna di Tionghoa, sareng diayakeun taunan. Paméran éta nutupan casting, casting casting, bahan casting, casting casting sareng casting aksésoris, sareng sajabana, sareng parantos ngembangkeun janten salah sahiji paméran mérek paling propésional sareng berwibawa di industri kalayan spésifikasi tinggi, tingkat tinggi.

Fengerda nandatanganan lima paréntah di tempat éta, Éta mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun gawé bareng perusahaan baja terkenal di India. Tembakan Oue Steel , Alloy grinding shot, Stainless shot mangrupikeun barang jual anu hadé dina paméran.

Fengerda keukeuh kana idéal kajujuran sareng efficency tinggi, dina kontrol ketat unggal prosés produksi, khususna kontrol temparature dina prosés tampering na quenching, urang ngahapus produk cacad liang hawa ku téori "angin sareng kakuatan", pikeun ningkatkeun kualitas produksi.

Kami yakin yén produk kami bakal diakuan ku langkung seueur palanggan.


Pos waktos: Dec-15-2020