Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Carburizers(Carbon raisers)

    Carburizers (Karbon raisers)

    Carburizer, ogé katelah agén carburizing atanapi carburant, mangrupikeun aditif dina pembuatan waja atanapi casting pikeun ningkatkeun kandungan karbon. Carburizers digunakeun pikeun nyaring Karburator baja sareng Carburizers beusi, ogé aditif sanésna pikeun Carburizers, sapertos aditif pad rem, salaku materia gesekan

  • Silicon Manganese Alloy

    Silika Manganese Alloy

    Paduan mangan silikon (SiMn) diwangun ku silikon, mangan, beusi, saeutik karbon sareng sababaraha unsur sanés. Éta bahan lumpy sareng permukaan logam keperakan. Balukar tina nambihan silicomanganese kana waja: Duanana silikon sareng mangan ngagaduhan pangaruh anu penting dina sipat waja

  • Barium-Silicon(BaSi)

    Barium-Silicon (BaSi)

    Inoksi barium silikon ferro mangrupikeun jinis paduan dumasar FeSi anu ngandung jumlah barium sareng kalsium, éta tiasa ngirangan fenomena hawa tiis, ngahasilkeun résidu sakedik pisan. Ku alatan éta, Ferro silikon barium inokulant langkung épéktip tibatan inokulan anu ngan ngandung kalsium, dina iklan

  • Nodulizer(ReMgSiFe)

    Nodulizer (ReMgSiFe)

    Nodulizer mangrupikeun adiktif anu tiasa ngamajukeun pembentukan grafit spheroidal tina potongan grafit dina prosés produksi. Éta tiasa ngabina grafit spheroidal sareng ningkatkeun jumlah grafit spheroidal sahingga sipat mékanisna ningkat. Hasilna, kamuluran sareng tangguh

  • Strontium-Silicon(SrSi)

    Strontium-Silicon (SrSi)

    Agén inti inti silikon ferro mangrupikeun jinis paduan dumasar FeSi anu ngandung jumlah barium sareng kalsium, éta tiasa ngirangan fenomena adem, ngahasilkeun résidu sakedik pisan. Ku alatan éta, Ferro silikon barium inokulant langkung épéktip tibatan inokulan anu ngan ngandung kalsum

  • Calcium-Silicon(CaSi)

    Kalsium-Silikon (CaSi)

    Silikon Kalsium Deoxidizer diwangun ku unsur silikon, kalsium sareng zat beusi, mangrupikeun senyawa deoksidizer anu hadé, agén desulfurisasi. Hal ieu loba dipaké dina waja kualitas luhur, baja karbon rendah, produksi stainless steel sareng paduan basa nikel, alloy titanium sareng produksi paduan khusus sanés.

  • Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magnésium-Silikon (MgSi)

    Ferro silikon magnésium Nodulizer nyaéta ngepaskeun alloy nyusun bumi langka, magnesium, silikon sareng kalsium. Ferul silikon magnésium nodulizer mangrupikeun nodulizer anu alus kalayan pangaruh anu kuat tina deoksidasi sareng desulfurisasi. Ferrosilicon, Ce + La mish metal atanapi langka bumi ferrosilicon sareng magnesium nyaéta

  • FerroSilicon

    FerroSilicon

    Ferrosilicon mangrupikeun jenis ferroalloy anu diwangun dihasilkeun ku ngirangan silika atanapi keusik ku kokos ku ayana beusi. Sumber beusi anu khas nyaéta besi tua atanapi millscale. Ferrosilicons kalayan eusi silikon dugi ka sakitar 15% didamel dina tungku ledakan anu dijejeran ku bata seuneu asem.

  • FerroManganese

    FerroManganese

    Ferromanganese mangrupikeun jenis ferroalloy anu diwangun ku beusi sareng mangan. Didamel ku manaskeun campuran oksida MnO2 sareng Fe2O3, kalayan karbon, biasana salaku batubara sareng coke, dina tungku ledakan atanapi sistem tungku arc-tipe sistem, disebut tungku busur beuleum.

  • FerroChrome

    FerroChrome

    Ferrochrome (FeCr) mangrupikeun paduan kromium sareng beusi anu ngandung antara 50% sareng 70% kromium. Langkung 80% ferrochrome sadunya dimanfaatkeun dina produksi stainless steel. Numutkeun kana eusi karbon, éta tiasa dibagi kana: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), ferrochrome sedeng karbon / MCFeCr (C: 1% -4%), ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Mikro karbon ferrochrome / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). Cina pikeun ningkatkeun proporsi produksi ferrochrome di dunya.

  • Ferro Molybdenum

    Ferro Molibdenum

    Ferromolybdenum mangrupikeun ferroalloy diwangun ku molibdenum sareng beusi, umumna ngandung molibdenum 50 ~ 60%, dianggo salaku aditif campuran dina pembuatan waja. Kagunaan utama na nyaéta dina pembuatan baja salaku aditif unsur molybdenum. Ditambahna molibdenum kana waja tiasa ngajantenkeun baja janten seragam kristal rupa