Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Stainless Steel Cut Wire Shot

    Ditémbak Steel Cut Kawat makéna

    Tembakan kawat motong stainless steel mangrupikeun kakhususan khusus urang. Éta tina SUS200, 300, 400 séri kawat stainless steel diteukteuk kana bagéan. Tembakan kawat cut stainless steel digunakeun dina sababaraha aplikasi anu penting dimana kontaminasi ferrous dina ngabebaskeun stainless steel, titanium

  • Forged Stainless Steel Shot

    Ditémbak Steel Shot

    Témbakan stainless steel anu ditempa didamel tina SUS200, 300, 400 séri kawat stainless steel sareng digolongkeun kana bola anu béda-béda kabeurangan. Tembakan baja tahan karat ngagaduhan résistansi panas anu saé, tahan korosi, permukaanna ngagurilap. Éta tiasa nyandak pangaruh anu sampurna pikeun bahan-bahan stainless steel

  • Cast Stainless Steel Shot

    Matak makéna stainless steel

    Tembakan stainless steel mangrupikeun jinis média anu parantos populér. Produk ieu ngalakukeun sami sareng tembakan baja, nanging, didamel tina stainless steel. Éta ngandung konsentrasi langkung nikel sareng kromium. Sareng mangrupikeun medias anu saé kanggo diperhatoskeun nalika kontaminasi ferrous tina potongan damel henteu tiasa

  • High Carbon Rounded Steel Shot

    Ditémbak Baja Karbon Tinggi

    Témbakan baja karbon tinggi, didamel tina waja khusus, kenceng sareng tempered, ngagaduhan kandungan karbon langkung ageung tina 0,85% .dina prosés atomisasi, partikel bunderan tina waja cair. Fengerda mastikeun ngontrol unggal tautan produksi, khususna kontrol déoksidasi sareng decarboniza

  • Low Carbon Rounded Steel Shot

    Ditémbak Baja Karbon Rendah

    Tembakan baja karbon rendah ngandung kirang karbon, fosfor sareng walirang tibatan nembak baja karbon tinggi. Ku alatan éta, struktur mikro internal tina nembak karbon handap langkung lemes. Témbakan baja karbon handap langkung lemes dibandingkeun sareng nembak baja karbon tinggi ogé.

  • Aluminum shot/cut wire shot

    Makéna aluminium / ditembak kawat ditémbak

    Aluminium cut-wire shot (Aluminium Shot) sayogi dina peunteun aluminium campuran (4043, 5053) ogé peunteun paduan sapertos jinis 5356. Kelas campuran kami ngahasilkeun kisaran B tengah (Kira-kira 40) karasa Rockwell sedengkeun jinis 5356 bakal ngahasilkeun Rockwell tinggi B karasa dina kisaran 50 dugi 70.

  • Red Copper shot/copper cut wire shot

    Makéna Tambaga Beureum / tembaga ditembak kawat makéna

    1. Ngaluarkeun lampu kilat dugi ka 0,20 ″ tina casting tuang tanpa ngarusak permukaan
    Ngurangan anggoan sareng cimata dina alat-alat ledakan
    Ngaleungitkeun cet sareng palapis sanésna tanpa ngarusak bagian bagéanna
    Pilem séng ipis disimpen dina bagian waja salami siklus nyayogikeun panyalindungan karat jangka pondok

  • Zinc shot/Zinc cut wire shot

    Makéna séng / Séng cut kawat ditémbak

    Kami nawiskeun rangkéan kualitatif Tembakan Kawat Séng Cut. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan anggoan sareng alat-alat ledakan. Tembakan kawat motong Séng ieu langkung lemes tibatan stainless steel cut wire atanapi cast cast. Tembakan kawat séng cut sayogi dina ukuran anu bénten-bénten.

  • Grinding Steel Shot

    Grinding Shot Baja

    Makéna waja alloy grinding dumasar kana makéna baja karbon-luhur, makéna baja karbon-low, sareng makéna baja vanadium low, ngémutan kalemahan fatal tina produk di luhur: liang hawa, retakan, béda karasa, ngembangkeun produk anyar ku reaserch nu ngajalin téknologi, éta tiasa milih matéri anu béda-béda

  • Forging steel  ball

    Forging bal baja

    Forging ball roling baja didamel tina waja buleud salaku bahan baku, anu diolah sacara fisik ku téknologi rolling sareng penempaan anu anyar teras didamel ku téknologi perawatan panas khusus.
    Saatos taun pangalaman akumulasi sareng tés anu diulang,

  • Cut Wire Shot/New Wire

    Dipotong Kawat makéna / Kawat Anyar

    Cut Wire Shot didamel tina kawat kualitas luhur anu diteukteuk dugi ka sami sareng diameter na. Kawat anu dipaké pikeun ngahasilkeun Cut Wire Shot tiasa didamel tina Carbon Steel, Stainless Steel, Aluminium, Séng, Nikel Alloy, Tambaga atanapi campuran logam anu sanés. Masih gaduh juru anu seukeut tina motong

  • Cut Wire Shot/Used Wire

    Dipotong Kawat makéna / Kawat Paké

    Tembakan kawat cut baja didaur mangrupikeun produk anu nganggo bahan daur ulang, biaya bahan na langkung handap, sareng sesah ngahasilkeun produk presisi tinggi, jenis produk ieu ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngabersihkeun permukaan tuang. Éta utami khusus di tempat umum daérah. Kanggo palanggan anu henteu ngagaduhan istiméwa

  • High Carbon Angular Steel Grit

    Karbon Tinggi Baja Grit

    Grit baja sudut karbon tinggi didamel tina makéna baja karbon tinggi. Témbakan waja anu ditumbuk kana bentuk grit granular teras salajengna dibentuk janten tilu karasa (GH, GL sareng GP) anu béda pikeun ngalarapkeun aplikasi anu béda. Grit waja karbon tinggi seueur dianggo salaku média pikeun déali

  • Low Carbon Angular Steel Grit

    Kisi Baja Karbon Sudut Rendah

    Kisi baja karbon sudut handap didamel tina baja karbon rendah
    makéna. Poto nembak anu ditumbuk janten grit granular. Bébas cacat kusabab perlakuan panas kumargi perlakuan tambahan henteu diperyogikeun.

  • Bearing Angular Steel Grit

    Bantalan Baja Grit

    Bantalan Sudut Baja Grit didamel tina pelat Bantalan brokén. Baja bantalan ngagaduhan elemen Cr, Mo langka, éta ngagaduhan stabilitas anu hadé dina struktur. Ngabandungan waja baja penguler ngagaduhan kinerja anu stabil tinggi, résistansi pakean anu luhur, umur damel na 2,5 kali salami grit baja karbon tinggi sareng carbin handap