Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

IFEX 2019 DI INDIA

Feng erda Group miluan IFEX 2019 di India ti 18 Januari dugi ka 20 Januari. Éta mangrupikeun rapat hébat industri pengecoran, Kami kenal seueur padagang sareng pabrik pengecoran di India.

Feng erda Group ngagaduhan dua Anak Perusahaan: Tengzhou Feng Erda Metal Products Co., Ltd sareng Tengzhou Delifu Casting Material Co., Ltd. Produk panutup utama Fengerda: Steel Shot, Steel Grit, Alloy Grinding Steel Shot, Stainless Steel Shot, Steel Cut Wire Shot dll. Delifu utama produk panutup: Ferrosilicon, Ferromanganese, Silicon Manganese Alloy, Ferrochrome, Ferromolybdenum Inoculants ect. Produk kami dipaké dina industri pengecoran, industri aerospace, industri mobil, industri damel kapal sareng sajabina.

Kongrés Foundry India 67th & sareng IFEX 2019, Pameran Pameran Expo India Sumpingan sareng Kongrés Pendiri Asia ka-15 dina 18-19-20 Januari, 2019 diayakeun ku Delhi NCR Bab di Pusat Expo India sareng Mart, Greater Noida, NCR New Delhi atas nami Daérah Kalér Institute of Foundrymen India.

Industri Pengecoran India ngagaduhan status salaku produsén komponén pamaén kadua pangageungna di dunya kalayan produksi sakitar 10 juta ton per taun.

KTT ieu bakal janten tempat pasamoan pikeun pabrik casting, pemasok pengecoran, pembeli pembeli sareng pengusaha ngajajah jalan anyar di industri sareng nunjukkeun kamampuanana. Acara éta sorangan mereun pikeun komunitas Foundry sareng magang énggal nalika kami ngantisipasi langkung ti 1500 utusan anu kadaptar sareng 10.000 pangunjung waktos ayeuna janten konferensi global pangageungna pikeun industri pengecoran.

Hiji-hijina pameran dagang di India, anu gancang janten salah sahiji tujuan sumber casting penting di Asia - Cast India Expo bakal diayakeun sasarengan sareng IFEX 2019 sareng 67 Kongrés Pendiri India. ieu mangrupikeun platform anu saé pikeun pengecoran ti sadaya penjuru India pikeun nembongkeun kamampuan sareng kamampuanna ka pembeli anu datang ti dunya.

FENGERDA GROUP pokus kana kualitas, nyiptakeun mérek, ngalayanan palanggan sareng nganggap tanggung jawab sosial. Éta parantos ditampi ku konsumén domestik sareng asing


Pos waktos: Dec-15-2020