Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

CIFE 2019 DI BEIJING

F6

Kalayan panerapan konstruksi "2025 Made in China" sareng "Sabuk sareng Jalan", didorong ku pamekaran gancang sababaraha bidang aplikasi, skala perusahaan pengasinan Cina parantos ningkat taun ka taun. Kalayan pamekaran gancang sababaraha bidang panerapan, tingkat konsentrasi industri sacara bertahap ningkat, sareng kualitas produk parantos teras-terasan ditingkatkeun. Éta nunjukkeun yén industri pengecoran parantos lebet kana tahap pangembangan sedeng sareng kecepatan luhur. Paméran Foundry Internasional China (Beijing) ka-13 (CIFE2019) teras-terasan dilaksanakeun di Pusat Pameran Internasional Cina (Paviliun Anyar) ti 29-31 Méi pikeun ningkatkeun inovasi sareng pamekaran industri pengecoran sareng ngamajukeun kerjasama anu jero sareng silih tukeur di antara perusahaan. Salaku salah sahiji paméré, grup Fengerda parantos kéngingkeun pangakuan seueur palanggan dina paméran ieu.

Paméran Foundry Internasional Cina (CIFE), salah sahiji paméran pengecoran anu terkenal di dunya, parantos hasil diayakeun salami 12 taun ti saprak didirikeun taun 2004. Paméran éta tujuanana pikeun ngawangun platform anu teu pernah tamat pikeun industri pikeun dagang produk, ngamajukeun mérek, sareng tukeur téknologi. Mangrupikeun kagiatan penting pikeun industri pikeun ngartos inpormasi pangénggalna sareng nangkep tren pangwangunan pangénggalna di industri. Terus nambihan moméntum kana inovasi sareng kamajuan téknologi industri pengecoran. CIFE2017 ngahijikeun langkung ti 500 paméran sareng puluhan rébu profesional ti Cina, Jérman, Amérika Serikat, Italia, Koréa Kidul, Jepang, Brasil, Chili, Swédia, Finlandia sareng nagara-nagara sanés. Dina waktos anu sami, pameran ngayakeun sababaraha forum industri, bursa téknis, negosiasi perdagangan sareng sababaraha kagiatan, kalebet casting kualitas luhur, alat casting anyar, otomatisasi, robot industri, cetakan, bahan baku sareng produk ranté industri sanés anu téknis pakakas. Kasuksésan anu suksés tina CIFE2017 parantos ngahudangkeun perhatian anu luhur sareng pujian anu lega di industri. Éta nampilkeun seueur sorotan cemerlang sareng ogé nunjukkeun yén industri pengecoran parantos lebet kana jaman pangwangunan anu anyar.


Pos waktos: Dec-15-2020